Dasilvian is verkozen om Volta te representeren bij het bevrijdingsfestival in het Westerpark. Na een optreden tijdens de Local Playground en als huisband te spelen voor de Knock Knock spokenword avonden bij Volta, zal hij nu zijn hun nummers laten horen op 5 mei.

De 25 jarige Dasilvian is een ambitieuze singer, songwriter en producer uit Amsterdam. Het doel van Dasilvian; in deze tijd voor anderen te zijn, wat artiesten die hij bewondert voor hem waren. Artiesten die volgens hem met muziek een ziel zó kunnen raken dat men zich gehoord, geliefd, gesteund en begrepen voelt. Een doel als deze is niet gemakkelijk te bereiken, maar elk geraakte ziel voelt als een overwinning. Daarnaast wil hij zoveel mogelijk mensen aan het dansen krijgen en zijn passie voor muziek met zijn band Minds of Music laten zien!

Kom hem checken bij Club de Ville tussen 12:00-12:30!