Voor ons buurtrestaurant Next to Volta zoeken wij horecatalenten tussen 14-18 jaar.

Kun jij goed koken? Vind je het leuk om mensen te bedienen? En wil je ook nog wat bijverdienen? Dan is Next to Volta echt wat voor jou! Onder begeleiding van een professionele kok werk je wekelijks in een team met andere jongeren en sta je de ene week in de keuken als kok en de andere week in het restaurant als gastheer, of -vrouw. Je bedenkt zelf de menu’s en zorgt ook voor promotie van het restaurant.

Next to Volta start op woensdag 20 september, je bent t/m 13 december elke woensdag beschikbaar tussen 15.00-21.00u (vanaf 16.00u is bespreekbaar). De eerste twee weken krijg je training op het gebied van koken, serveren, veiligheid en hygiëne en bouwen we samen aan het nieuwe team. Vanaf woensdag 4 oktober gaat het restaurant open en komen de gasten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jorn voor een intakegesprek. Dit kan via whatsapp: 06 – 43 543 409 of mail via facebook of naar volta@dock.nl.